Davosgröt
Blåbär- & banandavos:
•0,75 dl havregryn
•1 dl naturell kvarg
•1 dl mjölk
•0,5 banan
•1 dl frysta blåbär
•1 msk chiafrön
•1 msk sötströ (valfritt)
•kanel, kardemumma, vaniljpulver
Blanda ihop allt i en bunke och täck med plastfolie. Ställ i kylen över natten och servera morgonen efter!


/Joppi
Kommentarer:
2
Emelie:
<har du testat? Vad tyckte du?
Svar:
Frukostfavoriter
3
Emelie:
Jag kokar quinoa-havregryn blandningen från ferbaco, med 2 dl mjölk, salt, vaniljpulver, kardemumma. Kokar till gröt. Låter svalna lite och blandar sen i 2dl kokoskvarg. Låter det stå över natten i kylen. Toppar med allt gott som kan finnas i kylen :) Bär och frön och grejer :)
Svar:
Frukostfavoriter
skriven
Har du testat att koka gröten innan? Det är jättegott! Koka havregrynsgröt som vanligt, gärna med mjölk istället för vatten, kvällen innan. När den svalnat något så blandar man i yoghurt/kvarg och smaksättning. Låt den stå över natten. Mums!! Brukar göra med vaniljpulver, kardemumma och kokoskvargen :)