0 Läs mer >>
Imorse åt jag något jag inte ätit på evigheter, havreknäcke med mosad avokado, örtsalt och tomater. Så himla gott! Till det drack jag ett glas egenpressad apelsinjuice och varmt citronvatten. Jag åt ett kokt ägg också, men tyvärr hann det inte fastna på någon bild. 




/Joppi

Avokadoknäcke

0 Läs mer >>
Efter en fotbollsmatch jag spelade (vi vann dessutom :D) blev jag vansinnigt sugen på att fira med bananvåfflor. Men jag blev så trött när jag kom hem att jag sparade det och gjorde dem på morgononen till frukost istället! Ett bra val för det var otroligt gott!
 
Jag använde en sats proteinpannkakor/våfflor från märket Self omninutriton och mosade helt enkelt i 2 små bananer och lite fiberhusk för jag tyckte smeten blev lite för lös. Sen gräddade jag i vanligt våffelgärn och åt med keso, mango & apelsin kvarg, jordgubbssylt och kokos. JÄTTEMUUMS!
/Joppili
 
 

Bananvåffla protein

0 Läs mer >>
 Denna gröt alltså! Superduper god och mättande. Den smakade faktiskt inte så mycket kokos som jag trodde att den skulle göra, och med keso i blev den himelsk!
 
Kesogröt:
1 ägg
1 dl kokosmjölk
1 dl keso
1,5 tsk kokosmjöl
en nypa vaniljpulver
en nypa salt
kanel efter smak
 
Koka upp ägg, kokosmjölk, kokosmjöl, kanel, salt och vaniljpulver tills det tjocknar. Tillsätt därefter keson och låt det sjuda lite till, men inte för länge så osten smälter helt. Jag åt gröten med äppelmos, kanel och mjölk.
 
Till gröten drack jag hemgjord svartvinbärsjuice.

Ha en superbra dag! /Joppilida

Kesogröt

0 Läs mer >>
Jo
Nu har jag testat denna omtalade nyhet! En smoothie enbart gjort av frukt. Inga andra tillsatser. Supergod tyckte jag att den var. Perfekt som mellis. Har ni smakat någon produkt från innocent? Jag vet att de gör juicer, nudlar och andra produkter.
 
/Joppili
 

Innocent

1 Läs mer >>
Ååååh vad jag älskar hemgjord risgrynsgröt! Och denna blev perfekt! Grynen lagom kokade. Jag lät grytan sedan stå över natten så grynen fick svälla. Till gröten åt jag två rågiknäcke med keso, morötter och torkad basilika på. Supergott! I glaset har jag C-vitaminbrus jordgubb.
Kände att jag ville äta den här gröten jämt! Succé!
 
/Joppili

Risgrynsgröt

0 Läs mer >>
I morse kokade jag ihop en mättande superhavregröt till frukost.
 
Gröten:
1dl fiberhavregryn
2,5dl vatten
1krm salt
hackade nötter (jag tog cashew och hasselnötter)
russin
1 ägg
 
Blanda havregrynen, saltet, de hackade nötterna och russinen och koka i vattnet på medelvärme i några minuter. När gröten nästan är klar knäcker du i ägget och rör om medans det får sjuda en stund. Häll upp i en skål och njut! Jag toppade med Lindahls kvarg granatäpple. Jättegott!
Till detta drack jag en vitamin C brus med jordgubbssmak.
 
/Joppili

Superhavregröt