Bananscones

I går morse vaknade jag extra tidigt och var supersugen på frukost, såklart!  Jag blev inspirerad av "Frukostfantasten" som jag följer på instagram som brukar baka bananscones. Så jag testade innan jobbet. Fast jag tog havremjöl och solroskärnor i mitt bröd istället för mandelmjöl. Jisses vad gott det blev med hiramsmarmelad och ost på!
De var dessutom busenkla att göra, medans de gräddades i ugnen kokade jag kaffe och ställde fram pålägg.

Bananscones:
2 bananer
2 ägg
2dl havremjöl
2 msk kokosmjöl
1msk solroskärnor
lite salt

Mosa bananerna och rör ihop alla ingredienser. Dela och lägg på en plåt. Grädda i 200grader mitten av ugnen 
i ca 15-20minuter.

Dessa scones ska jag göra många gånger till! Lyxigt och supergott!
 
/Joppili

Kommentera här: