Pannkakor med hallonlakritssylt
Dom här pannkakorna är verkligen jättegoda och mättar bra!
Pannkakor med vanilj:
•2 ägg + 1 äggvita
•1,5 dl kokosmjölk
•2 msk smält kokosolja
•1 msk fiberhusk
•1 msk kokosmjöl
•salt
•vaniljpulver
Vispa ihop äggen och kokosmjölken så att det blir luftigt. Smält kokosoljan och blanda i den i smeten. Tillsätt sedan resten av ingredienserna och vispa till en slät smet. Stek pannkakor i en het stekpanna med kokosolja. Jag fick 3st pannkakor av smeten. Lägg på en tallrik och servera med sylt:
Hallonlakritssylt:
•Frysta hallon, ca 2 dl
•1 msk honung
•ca 1 tsk laktritspulver
Tina hallonen, blanda sedan ihop allt i en skål och häll på pannkakorna!

Till pannkakorna drack jag Gevalias Cappuccino (från kapselmaskinen) och isvatten. Måste säga att cappuccinon var mycket god, över förväntan!




Avslutade även frukosten med en kladdig och nyttig chokladmuffin som jag bakade för ett tag sedan, men den hann inte komma med på bild tyvärr..
Idag kommer förresten bästa JOSSELI och besöker mig här i Härnösand! Längtar ihjäl mig till lördagsfrukost med henne imorgon.
/Joppi
skriven
Åh så gott det ser ut :)