Grahams/mannagrynsgröt

Inatt sov Emma hos mig, och det innebar också att jag fick frukostsällskap av henne imorse! Vi kokade gröt med grahamsgryn och mannagryn som vi smaksatte med vanilj, så gott. Längesedan jag gjorde gröt, och speciellt sådan här gröt! 

Grahams/mannagrynsgröt, 2 portioner: 

•0,75 dl grahamsgryn
•0,5 dl mannagryn
•salt
•vaniljpulver
•2,5 dl mjölk 
•2,5 dl vatten 

Koka upp vatten, mjölk, salt och vaniljpulver. Vispa ner grynen och koka under omrörning på svag värme ca 5 minuter! Vi åt gröten med kanel, socker och hallon. 

Vi åt också kanelknäcke, hur gott är inte det? Älskar ju som ni vet kanel och det här knäckebrödet har en perfekt kanelsmak. Jag testade att äta ett kanelknäcke med honung och kan meddela att det var en succé! 




Ni får ursäkta kass bildkvalitet, jättedåligt ljus i rummet. 

/Joppi 

Kommentera här: