Manna- och grahamsgryn

Idag hade jag ett stort HÅL i magen när jag vaknade, så självklart fyllde jag det med massor av frukost! 

Det fick bli en gröt gjord på 50% mannagryn och 50% grahamsgryn. Dubbel portion såklart, vilket betyder 1 portion mannagrynsgröt och 1 portion grahamsgrynsgröt, fast kokad tillsammans! 

En STOR morotsfralla blev det också, med 3 sorters ost (Philadelphia, keso och vanlig ost), kokt skinka och tomatskivor :) 

Manna- och grahamsgrynsgröt, 1 portion: 

•0,5 dl grahamsgryn
•0,5 dl mannagryn
•2 dl mjölk 
•2 dl vatten 
•lite salt 

Koka upp mjölk, vatten och salt. Vispa ner grynen med en visp och låt sedan puttra ungefär 5 minuter på svag värme, rör om då och då. 
Jag toppade med hallon och blåbär. 







Kommentera här: