Uppladdning

Om ett litet tag bär det är mot Gävle och gymnastikläger. Självklart fyllde jag på med dn rejäl frukost för att ladda upp! 
Det blev en gudomlig ugnsbakad gröt toppad med banan och jordnötssmör. Till det blev det två smörgåsar med avokado och tomat och en kopp 
karamellte!
Här kommer receptet på denna underbara gröt!!

Ugnsbakad vanilj- och mandelgröt, 1 portion: 
•1,5 dl havregryn
•2 äggvitor (alternativt 1 ägg) 
•1 dl mandelmjölk 
•1 tsk vaniljpulver
•en nypa salt 
•1 tsk bakpulver

Sätt ugnen på 200 grader och klä en liten skål/form med bakplåtspapper. Blanda alla ingredienser till gröten i en bunke och häll över smeten i formen. Grädda mitt i ugnen 15-20 minuter. Toppa med valfritt, men jag rekommenderar banan och jordnötssmör! 










Kommentera här: