Manna- och grahamsgrynsgröt

Det här frukosttipset har jag fått från Anders, som gästbloggade här för ett tag sedan. Har länge velat testa men har inte tagit tag i saken! Men idag gjorde jag hans gröt med både mannagryn och grahamsgryn, och det blev mycket gott!! 
Eftersom jag nästan alltid är hungrig på morgonen, men också för att portionerna på förpackningen är för en bebis typ, äter jag dubbel portion. Så gröten imorse bestod av en portion mannagrynsgröt och en portion grahamsgrynsgröt (enligt förpackningarna)! 
Här är måtten jag använde: 

Manna- och grahamsgrynsgröt, 1 portion: 

•0,5 dl grahamsgryn
•2 msk mannagryn
•2 dl vatten 
•1,5 dl mjölk 
•salt 

Koka upp vatten, salt och mjölk och vispa sedan ned grynen och koka i ca 5 minuter! Jag åt min gröt med kanel och hallon, rekommenderas. 







Kommentera här: