Blåbärskvarg

Idag blandade jag ihop en blåbärskvarg till frukost. Kvargblandningen toppade jag med kokos, kanel och hackade fikon, hur gott som helst!
 
Blåbärskvarg:
 
  • 1 dl blåbär
  • naturell kvarg
  • naturell fil/yoghurt

Tina eventuellt blåbären och blanda sedan ihop valfri mängd av kvarg och fil/yoghurt.
  
 
Idag ska jag träffa Ida och äta lunch i solskenet och sedan ska jag fixa och packa det sista inför flytten ner till Lund(!!!?) imorgon! MEN flytten kommer inte innebära att jag slutar med bloggen, snarare tvärtom. Det har varit lite sisådär med bloggandet nu under sommaren av olika anledningar, men i och med hösten kommer även rutinerna tillbaka och en av mina favoritrutiner är frukost och frukostbloggning.
 
Hoppas ni får en fin dag!
 
Kram Joppi

Kommentera här: